Beltéri lapok

A Technistone 10 év garanciát biztosít ügyfelei részére, háztartási felhasználás esetén. Ez a garancia kizárólag lakossági beltéri beépítés esetén érvényes (pl.: háztartási felhasználás), közterületeken való felhasználás esetén nem. Kültéri felhasználásnál 5 év garanciát vállalunk, 2 év garanciát a különleges formátumokra. A garancia érvényes az első/eredeti vásárlóra, aki a Technistone-tól vásárolta a táblákat. A vásárlónak joga van, hogy a termékkel kapcsolatos panaszával éljen a jótállási időn belül, az Általános Kereskedelmi Feltételek II.- Panasz Szabályok rögzített feltételei szerint. Ez a garancia a feladás idejétől áll érvényben.

 

Feltételek

A fent említett – kezesség csak akkor biztosítható, ha a következő követelmény teljesül: Beépítése (szerelési vagy más hasonló feldolgozása) a tábláknak a Technistone kézikönyv által előírt általános szabályoknak kell megfelelnie (Műszaki leírás, telepítési és használati, karbantartási utasítások mesterséges köveknél) az egyéb anyagokkal együtt, amit eladó a táblákkal egyetemben átadott. Ha az eladó lehetővé teszi harmadik személynek a táblák kezelését (ügyfél), köteles megtenni minden intézkedést, hogy ez a kötelezettség teljesítve legyen a harmadik személy által is; Abban az esetben, ha hibát észlelne, az eladó kötelessége, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételek II. alapján panasz tegyen a Technistone felé. Valamennyi panasz esetében, a Technistone jogosult ellenőrizni, hogy a telepítés/kiépítés (szerelési vagy más hasonló feldolgozás) szakember által történt-e, és hogy a tábla kezelése során, minden, a garanciában előírt feltételnek megfelelt.

Ez a garancia nem vonatkozik a látszólagos hibákra, amennyiben a tábla beépítése előtt nem jelezték, ha a hiba a szakszerűtlen kezelés eredménye, és ellentmond a az Általános Kereskedelmi Feltételek II.-ben leírtaknak. A Technistone nem vállal garanciát abban az esetben, amikor a beépítés nem szakszerűen történt, vagy a terméket nem megfelelően kezelték, mert az eladó tájékoztatta a vevőt a helyes felhasználási módokról és nem adta át az erről szóló használati útmutatót. Eladónak továbbá bizonyítania kell, hogy a használati útmutatót átadta vevő részére.

 

Kültéri lapok

Technistone korlátozott garanciát vállal a kültéren használt táblákra. Az 5 éves garancia a szállítás első napjától él, az első fogyasztó részére, aki a Technistone-tól vásárolt. Ez időn belül korlátlanul élhet panaszával az Általános Kereskedelmi Feltételek II – Panasz szabályzat alapján. Csempék, különleges csempék, műhelytermékek 2 év garancia A Technistone 2 év garanciát vállal csempékre, különleges formátumú termékekre, valamint üzletbe gyártott termékekére a szállítás napjától. A garancia csak azokra a hibákra érvényes, melyek igazolhatóan a Műszaki kézikönyvében – beépítési, használati és karbantartási utasítások a Technistone kvarc felületeknek megfelelően történtek.